A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

9 травня 2018 року

Дата: 10.05.2018 08:36
Кількість переглядів: 537

          9 травня 2018 року відбувся мітинг до 73-ї річниці   Великої перемоги!

           І  сьогодні вшановуємо загиблих воїнів та висловлюємо подяку живим героям, які в роки Другої світової війни мужньо виборювали для всього світу мир та свободу.

             З тих подій вже пройшло 73 роки, проте ми пам’ятаємо і  завжди будемо пам’ятати про подвиги наших дідів і прадідів, які ціною власного життя і здоров’я подарували нам найдорожче – вільне майбутнє.

            Доки ми пам’ятаємо і вшановуємо Героїв які віддали своє життя у боротьбі з нацизмом, ми варті продовження на цій землі. За неї сьогодні проливають кров захисники незалежної України… День пам’яті полеглих у Другій Світовій війні – це лише часточка глибокої пошани загиблим воїнам і живим ветеранам, які у  запеклих боях відстояли свободу. З кожним роком все менше залишається учасників тих подій, але пам’ять про їх героїчний подвиг не затьмарюється з плином часу.

 

           Цього Дня ми замислюємося не тільки про пам’ять, а й про прощення і примирення, яким закінчується будь-яка війна. Україна – мирна держава! Ми маємо докласти усіх зусиль,  щоб небо над нами, над нашими дорогими ветеранами, над єдиною Луганщиною і Україною стало мирним!

Ми у  неоплатному боргу перед тими, хто здобув перемогу над нацизмом і дав нам можливість жити на цій землі. Ми маємо зробити все, щоб повернути на ній Мир!

             Дорогі ветерани, учасники бойових дій, прийміть щиру вдячність за Вашу відважність, героїзм, силу духу. Бажаю Вам та Вашим родинам міцного здоров’я, довголіття, родинного затишку і душевного тепла!.

            Мрію, щоб небо над Україною завжди було мирним, щоб українці жили в любові, злагоді і добробуті.

           Слава Героям!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора