A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

УРОЧИСТЕ ВІДКРИТТТЯ ДИТЯЧОГО БУДИНКУ СІМЕЙНОГО ТИПУ У СМТ. БІЛОЛУЦЬК!!!

Дата: 15.11.2019 08:38
Кількість переглядів: 580

Фото без опису

Кожній дитині важливо мати сім’ю та люблячих батьків, отримувати увагу, ніжність і турботу. Саме тому весь світ переходить до такої практики, як створення дитячих будинків сімейного типу. Адже така форма виховання дозволяє створити умови для виховання цілісної та гармонійної особистості.

На щастя, є люди із великим серцем, які готові подарувати дітям-сиротам батьківське тепло. Люди, які взяли на себе цю високу і складну місію, взяли на себе відповідальність і стали справжньою сім’єю для таких дітей – насправді заслуговують великої пошани та честі!!!

Адже в народі кажуть – батьки не ті хто народили, а ті хто виховали.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів, кошти на будівництво цього чудового будинку було виділено державою.

На новосілля до дитячого будинку сімейного типу родини численні запрошені уповноважені представники державних закладів, а також підприємці вручили цінні подарунки для облегшення подальшого проживання родини Романенко. Зі свого боку, Білолуцька селищна рада вирішила придбати набір кухонних меблів, які прикрасять інтер’єр кімнати, де по життєвим правилам найчастіше збирається разом уся сім’я.

Бажаємо дружній, великій родині Романенків щастя, злагоди, добробуту і міцного здоров’я! Нехай цей будинок стане кріпкою, надійною фортецею серед бурхливих хвиль часом непростого життя, нехай завжди зігріває своїм теплом та затишком!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора