A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Можливість переходу на готівкову грошову форму виплат (житлових субсидій та пільг на житлово-комунальні послуги).

Дата: 03.02.2020 11:21
Кількість переглядів: 394

Інформуємо, що скасовано обмеження монетизації пільг на житлово-комунальні послуги (Постанова Кабінету Міністрів України від 27.12.2019 року № 1123 "Про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо питань надання житлових субсидій та пільг на оплату житлово-комунальних послуг"). 

Відтепер, з 01 січня 2020 року кожен пільговик в будь-яий час може подати заяву про перехід на готівкову грошову форму виплат. Відповідно до зазначених умов у разі подання заяви після 15 жовтня (15 травня) протягом опалювального опалювального (неопалювального) сезону пільга надається у грошовій готівковій формі шляхом перерахування коштів на рахунок пільговика в уповноваженому банку з місяця, що настає за місяцем подання заяви. 

Заява, в якій ОБОВ'ЯЗКОВО мають зазначатись реквізити банківського рахунку та номер мобільного телефону пільговика, подається до управління соціального захисту населення Новопсковської райдержадміністрації. При цьому при собі необхідно мати оригінали документів, що посвідчують особу для звірки актуальності персональних даних, зазначених в Єдиному державному автоматизованому реєстрі осіб, які мають право на пільги, довідку про склад сім'ї, знати опалювальну площу за адресою проживання, газо-електроприлади (бойлер, газова колонка).

Звертаємо увагу, що можливістю доставки готівки пільги АТ "Укрпошта" можна буде скористатись з травня 2020 року.

За більш детальною інформацією необхідно звернутись до управління соціального захисту населення Новопсковської райдержадміністрації за адресою: смт. Новопсков, вул. Українська, 65. Тел. (06463) 21361. 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора