A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

ДО УВАГИ СПОЖИВАЧІВ ПРИРОДНОГО ГАЗУ!

Дата: 24.06.2020 15:45
Кількість переглядів: 1671

Фото без опису

До уваги споживачів природного газу!

 

   Інформуємо про необхідність термінового укладення договору постачання природного газу шляхом підписання заяви-приєднання у зв’язку з таким.

         З 1 липня 2020 року припиняють дію спеціальні обов’язки, які покладені на АТ «Луганськгаз» відповідно до  Положення про покладення спеціальних обов’язків на суб’єктів ринку природного газу для забезпечення загальносуспільних інтересів у процесі функціонування ринку природного газу, затвердженого постановою КМУ від 19.10.2018 № 867, як постачальника природного газу для побутових споживачів та релігійних організацій. 

          Відповідно, згідно зі ст. 39 Закону України «Про ринок природного газу» АТ «Луганськгаз» не може здійснювати постачання природного газу побутовим споживачам та релігійним організаціям Луганської області з 1 липня 2020 року.

            З метою виконання вимог законодавства та забезпечення споживачів якісними послугами з постачання природного газу АТ «Луганськгаз» заснував ТОВ «ЛУГАНСЬКГАЗ ЗБУТ».

           Для укладення договору постачання природного газу з ТОВ «ЛУГАНСЬКГАЗ ЗБУТ» та врегулювання питань щодо розрахунків за спожитий природний газ по особовому рахунку, просимо звертатися до абонентських відділів за адресою:

 смт. Новопсков  вул. Новорозсошанська 43а 

 смт. Білолуцьк  вул. Перне  Травня, 46  з такими документами:

  • Паспорт (або документ, документ, що посвідчує особу споживача)

  • ідентифікаційний номер

  • документи, якими визначено право власності чи користування на об'єкт (приміщення) (оригінал та копії).

             При зверненні до абонвідділу обов’язково є дотримання санітарних норм (наявність  маски), а також  дотримання соціальної дистанції.

            У разі не підписання заяви-приєднання до договору постачання природного газу  необхідно самостійно припинити споживання природного газу. У випадку продовження споживання природного газу такі дії будуть  вважатись несанкціонованим відбором з наступною компенсацією споживачем вартості заходів з балансування природного газу (тобто за ціною природного газу  у два рази вище) та припиненням газопостачання.

 

ТОВ «ЛУГАНСЬКГАЗ ЗБУТ»


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора