A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Виїзний пункт консультування громадян з надання вторинної правової допомоги 27.10.2020 р. у приміщенні Білолуцької селищної ради

Дата: 23.10.2020 09:22
Кількість переглядів: 465

Старобільський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги 

 

 

27 жовтня 2020 року з 10 до 12 год. в приміщенні Білолуцької селищної ради проведе роботу виїзний (мобільний) пункт консультування громадян відділу Новопсковське бюро правової допомоги Старобільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги.  

Основними завданнями місцевого центру є:

1. Підвищення правової свідомості, культури та освіченості населення (правопросвітництво);

2. Забезпечення надання безоплатної первинної правової допомоги (надання правової інформації, консультацій, роз’яснень з правових питань, складення заяв, скарг, інших документів правового характеру (крім документів процесуального характеру) і безоплатної вторинної правової допомоги (здійснення представництва інтересів осіб, які мають право на безоплатну вторинну правову допомогу, в судах, інших державних органах, органах місцевого самоврядування, перед іншими особами, складання документів процесуального характеру);

3. Забезпечення доступу до електронних сервісів Міністерства юстиції України.

 

Місцевий центр забезпечує доступ до безоплатної вторинної правової допомоги у цивільних та адміністративних справах для соціально незахищених категорій громадян, що мають право на безоплатну правову допомогу відповідно до ст.14 Закону України «Про безоплатну правову допомогу».

Особа, яка потребує представництва своїх інтересів у суді, та немає достатніх фінансових можливостей для здійснення цього представництва, має змогу звернутися до центру та отримати допомогу кваліфікованого захисника – адвоката – який надаватиме свої послуги безоплатно для клієнта.

Послуги адвоката оплачує держава.

92703 Луганська обл., Старобільський район,

м. Старобільськ, вул. Руднєва, 6.

 

Email: starobilsk.luhansk@legalaid.gov.ua

SKYPE: Старобільський МЦ з надання БВПД

(06461) 2-46-46

(МТС) 099-296-18-21

(Київстар) 098-280-37-39

Відділ Новопсковське бюро правової допомоги Старобільського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги (МТС) 099-743-03-78.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора