A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

ЗВЕРНІТЬ УВАГУ ! Строки проведення передвиборної агітації .

Дата: 18.01.2021 09:34
Кількість переглядів: 298

Фото без опису

Стаття 52. Строки проведення передвиборної агітації

1. Передвиборна агітація розпочинається кандидатом, партією (організацією партії) наступного дня після дня прийняття виборчою комісією рішення про реєстрацію кандидата (кандидатів) і закінчується о 24 годині останньої п’ятниці перед днем голосування.

2. Агітація перед повторним голосуванням розпочинається з дня, наступного після дня призначення повторного голосування, і закінчується о 24 годині останньої п’ятниці перед днем повторного голосування.

3. Передвиборна агітація у період виборчого процесу поза строками, встановленими у цій статті, забороняється.

 Передвиборна агітація напередодні дня голосування та в день голосування забороняється. У цей час забороняється також проведення масових акцій (зборів, мітингів, походів, демонстрацій) від імені кандидата, партії (організації партії), розповсюдження агітаційних матеріалів, демонстрація фільмів, телепередач, проведення концертів, вистав, спортивних змагань тощо за участю кандидатів, партій (організацій партій), а також публічні оголошення про підтримку кандидатом, партією (організацією партії) проведення концертів, вистав, спортивних змагань, демонстрації фільмів, телепередач чи інших публічних заходів.

У зв'язку з вищевикладеним просимо Вас вирішити питання щодо зняття агїтаційних матеріалів на території обслуговування у визначений термін .

Заздалегіть вдячні за співпрацю .


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора