A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Білолуцька селищна рада підписала меморандум про співробітництво у впровадженні сучасних освітніх технологій у закладах освіти

Дата: 09.04.2021 08:26
Кількість переглядів: 323

Фото без опису

В кінці березня поточного року між Луганським регіональним відділенням Асоціації міст України та Білолуцькою селищною радою підписано Меморандум про співпрацю щодо впровадження сучасних освітніх технологій у закладах освіти.

Для реалізації мети та предмету Меморандуму передбачено:

  • запуск проєкту «Інноваційний прорив» з підключенням закладів загальної середньої освіти до сучасних електронних освітніх ресурсів;

  • організація та реалізація спільних заходів (семінари, конференції, конкурси тощо);

  • залучення освітян до національних та міжнародних проектів, у тому числі грантових;

  • участь педагогічних працівників закладів освіти громади у семінарах-практикумах, тематичних науково-методичних семінарах, конференціях, конкурсах та ін., в рамках проекту «Інноваційний прорив».

Співробітництво буде здійснюватись за такими пріоритетними напрямками: дошкілля, «Нова українська школа», інклюзивна освіта, предмети природничо-математичного циклу, STEM-освіта.

В рамках цього проекту Всеукраїнська Асоціація Міст України було організовано семінар на тему: «Організація якісного освітнього процесу в початковій школі засобами сучасних електронних ресурсів», в якому взяли участь вчителі початкових класів закладів загальної середньої освіти Білолуцької селищної ради.   


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора