A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Про затвердження Порядку забезпечення санаторно-курортними путівками деяких категорій громадян структурними підрозділами з питань соціального захисту населення районних, районних у м. Києві   держадміністрацій, виконавчими органами міських, районних 

Дата: 27.09.2021 11:48
Кількість переглядів: 287

Відділ соціального захисту населення Білолуцької селищної ради повідомляє, що забезпечення осіб з інвалідністю санаторно-курортними путівками здійснюється відповідно до постанови  Кабінету Міністрів України від 22 лютого 2006 року №187 «Про затвердження Порядку забезпечення санаторно-курортними путівками деяких категорій громадян структурними підрозділами з питань соціального захисту населення районних, районних у м. Києві   держадміністрацій, виконавчими органами міських, районних  у містахразі їх утворення (крім м. Києва) рад» (зі змінами та доповненнями).

Для одержання путівки особи з інвалідністю повинні перебувати на обліку в органах соціального захисту населення за зареєстрованим місцем проживання. Для взяття на облік особа чи її законний представник подає до відділу соціального захисту населення Білолуцької ОТГ :

1. Заява (наказ №73 від 22.01.2018)

2. Медична довідка лікувальної установи за формою № 070/о.

3. Посвідчення особи, що підтверджує належність до даної категорії осіб.

4. Паспорт громадянина України (свідоцтво про народження), ІПН

5.ІПР

6.МСЕК/довідка ЛКК (для дітей)

 

Звертаємо увагу,  що  встановлено  контроль  за  строком  дії медичної довідки форми 070/о. Зазначаємо, що відповідно наказу МОЗ України від 14 лютого 2012 року № 110, довідка форми 070/о дійсна протягом 12 місяців з часу видачі. Після закінчення строку дії зазначеної медичної довідки, але не рідше ніж один раз на три роки, подається нова медична довідка. У разі неподання такої довідки особа, яка понад три роки перебуває на обліку для забезпечення санаторно-курортною путівкою, знімається з обліку.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора