A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

Місцеві бюджети Луганщини отримали понад 12 млн гривень від ліцензування алкоголю, тютюну та пального

Дата: 06.10.2021 11:26
Кількість переглядів: 211

Фото без опису

За січень – вересень 2021 року казна Луганської області поповнилася на 12,2 млн грн від плати за ліцензії на право торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами та пальним. Про це повідомив заступник начальника Головного управління ДПС у Луганській області Ігор Ткачов.

За його словами, станом на перше жовтня 2021 року на Луганщині здійснюють діяльність 1332 суб’єкти господарювання, які мають ліцензії на право оптової, роздрібної торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами та пальним.

У січні - вересні 2021 року видано 2489 ліцензій на право здійснення оптової, роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами, 131 ліцензію на право оптової, роздрібної торгівлі пальним та зберігання пального.

Ігор Ткачов акцентував увагу, що у січні - вересні 2021 року анульовано 405 ліцензій на право роздрібної торгівлі алкогольними напоями та тютюновими виробами, з яких 15 - за порушення законодавства в частині продажу неповнолітнім особам алкогольних напоїв та тютюнових виробів.

Головне управління ДПС у Луганській області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора