A A A K K K
для людей із порушенням зору
Білолуцька громада
Луганська область, Старобільський район

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 11.10.2021 15:52
Кількість переглядів: 262

Новгород-Сіверський районний суд Чернігівської області

Білолуцька селищна рада інформує про проведення громадського обговорення у формі опитування громадян ініціативи кандидатури Сергія КУЗНЕЦОВА на посаду старости в Павленківського старостинського округу Білолуцької територіальної громади, яке відбудеться в о 10:00 біля адміністративної будівлі (колишня сільська рада) 30 жовтня 2021 року на території Павленківського старостинського округу Білолуцької територіальної громади.

Ініціатор громадського обговорення у формі опитування громадян –селищний голова Іван ГРАЧЕВЦОВ.

До громадського обговорення у формі опитування громадян запрошуються  фізичні особи, посадові особи та жителі відповідного старостинського округу. Право голосу на громадському обговоренні мають тільки жителі відповідного старостинського округу, які є громадянами України і мають право голосу на виборах, виборча адреса (реєстрація) яких віднесена до території відповідного старостинського округу. Інші учасники обговорення, які не зареєстровані на території старостинського округу, беруть участь у громадському обговоренні без права голосу.

Для реєстрації особам необхідно пред’явити паспорт громадянина України (тимчасове посвідчення громадянина України - для осіб, недавно прийнятих до громадянства України).

Розпорядження №106-г

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора